onsdag 21. desember 2011

Klatring med ABB

Etter nok en spennende ut utfordrende dag på jobb, er det herlig med litt avveksling. - Og hva er vel da ikke bedre enn å tilbringe noen timer i veggen på klatreverket med gode venner og kollegaer. ABB har virkelg tatt inn over seg hvor viktig trivsel og miljø er for de ansatte, noe som også gjelder utenfor normal arbeidstid. Det legges derfor tilrette ved å investere i de ansattes helse ved å tilby ulike aktiviteter, ja... også utenfor arbeidstiden. En av de er klatring, alle ABB ansatte får derfor fri adgang til klatreverket en gang i uken (noe jeg synes er en super deal!). Så om du jobber i ABB, og tar deg en tur innom klatreverket etter jobb en dag, kan du være ganske sikker på at du møter på noen ivrige kollegaer som henger i selene :-)
Jeg forsøker å komme meg til klatreverket for å klatre og buldre litt i noen timer minst en gang i uken. Denne uken ble det onsdag, noe som er litt kjedelig siden det kræsjer med fotballtreningen til ABB (så her er det virkelig valgets kvaler som gjelder). Denne uken tok jeg
turen med Ronnie som jobber med software utvikling innen automasjon i ABB, og da er jo klatring en fin fin aktivitet siden det blir litt tid mellom øktene til å skravle om teknologi, lønningspils og annet spennende nytt fra andre avdelinger.
Hilsen Bengt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar