tirsdag 15. januar 2013

Populært skikurs



Som i fjor arrangeres det også i år kurs i klassisk langrenn. Takket være Lars Wikstrøm fra ABB i Marine kan vi finpusse enda litt mer på teknikken i løypa. Tre mandager i januar møtes 15 ivrige ABBere opp på Frognerseteren.

Kurskveldene arrangeres av Learn2Ski hvor vi blant annet har fokus på staking, diagonalgang, motbakker, fraspark og utforkjøring. Alle deltakere lærer noe nytt og kan forbedre seg uavhengig av nivå, om det er for å gå på tur, for trening eller konkurranse.

Selvom det for tiden er ganske kaldt og over -10, er det godt føre og stemningen er god. Dette er et veldig bra initativ der vi blir bedre kjent med nye kolleger, har det morro og holder oss litt i form også ;) Tusen takk Lars! 


Her er trainee Morten Stensli etter mandagens kurs:

2 kommentarer:

  1. Morten,
    Kul med sådana saker som skikurs, är det möjligt att kanske försöka göra liknande saker gemensamt med folk från andra kontor i landet också?
    /Joel

    SvarSlett
  2. Hei Joel, ta kontakt med Lars W fra marine på sametime! Han som er primus motor for kurset her i Oslo, så han har nok noen gode tips. Jeg var med selv i fjor, det var veldig ålreit :-)

    SvarSlett