tirsdag 20. august 2013

Sommerfest for ABB-kolleger

Fredag 16. august ble det arrangert sommerfest med over 60 påmeldte på Hukodden Restaurant på Bygdøy.

Til tross for pøsende regn ankom ABB-kollegene med godt humør og smil om munnen. Med et glass i hånden og et navnskilt gjorde kollegene seg kjent på tvers av både lokasjoner og divisjoner. 

Med to fulle langbord ble det servert rekerbuffé inne i restauranten. Mens høye bølger og sterk vind gjorde sitt på utsiden, var det i midlertidig utrolig god stemning på innenfor veggene. 




Etter middagen var det klart for quiz med Kristoffer Dønnestad som quizmaster. Alle gjestene gikk ut på terrassen der det var satt opp et stort utetelt med varmelamper, tepper og lys. Alle var på forhånd delt inn i lag med egne fargekoder. Med spenning og svært spredte poengsummer, ble det tilslutt laget til Ragnhild Solheim, Andreas Michelsen, Ole-Petter Fredriksen og Gaute Bråthen med lagnavnet «You can buy drinks under the dinner and you can use your bongs» som stakk av med seieren :-)









Jeg må si at sommerfesten var meget vellykket og det så ut til at folk storkoste seg. Dette har vært et av de største Ung i ABB-arrangementene siden vi startet opp for to år siden.

Takk til alle sammen - dere gjorde festen fantastisk! Jeg gleder meg allerede til neste ABB-happening!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar