torsdag 15. mars 2012

En inspirerende arbeidsdag

Tirsdag 13. mars, i strålende sol, gikk turen til Sundvolden Hotel og årets Lederkonferanse. Etter å ha passert Sollihøgda og kjørt gjennom Ringeriksporten åpenbarer naturen seg utrolig vakkert med snøkledde Norefjell som et bakteppe til landskapet foran som avsluttes med en blinkende Tyrifjord. Gode minner fra barne- og ungdomstid på Ringerike strømmer på og plutselig hører jeg meg selv nynne på Blåveispiken.

Vel fremme, er det bare kjentfolk å se:


Presis kl 09.30 starter konferansen, og i år fikk to traineer, Bengt (Sørensen) og Kristoffer (Dønnestad) jobben med å binde sammen programpostene, noe de gjorde med glans!



Det ble en meget lærerik dag med mange gode presentasjoner som ga oss innblikk i:

- ABBs strategi frem til 2015 - meget spennende!
- Hva hver enkelt divisjon arbeider med, deres produktgrupper og planer om vekstinitiativ. Også meget spennende!
- Oppdatert kommunikasjonsstrategi. Sosiale medier har gjort sitt inntog og vil bli brukt aktivt av ABB i tiden fremover. 
- Og sist, men ikke minst, en rød tråd som gikk igjen i divisjonspresentasjonene:  Service, Service, Service...  Et område på tvers av divisjonene som vil gi god avkastning på sikt!
- Avslutningen av første konferansedag var et innslag med Marianne Krogness som mange vil huske som Sandra Salamander i Pelle Parafins bøljeband eller som "Shell-dama". Marianne hadde mange gode poeng og hun satte lattermusklene i gang!

En spesiell takk vil jeg rette til info-staben som har hatt arbeidet med planlegging og gjennomføring av årets Lederkonferanse!

Da første konferansedag var slutt, satte jeg meg i bilen og forlot konferansen med en god følelse og i takknemlighet over å være en ABB-ansatt!

Astrid Weinholdt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar