torsdag 26. april 2012

ABB samlet i Houston


Ikke rart denne kunden lurer på hva han skal velge, med hundrevis av foredrag og workshops på menyen. Jeg befinner meg akkurat nå i Houston, på ABBs Automation & Power World, som er et stort kundearrangement med mer enn 5000 besøkende. Vi er snart ferdig med siste dag, etter en uke fullpakket av teknologi og gode løsninger for industri- og kraftkunder.

Oppunder 30 grader i skyggen på dagtid, gjør det til en i overkant het opplevelse for en iskald nordmann, men det som varmer aller mest er likevel det å få tilbringe over en uke med fokus på løsninger for bedre energieffektivitet, økt produktivitet og stabil kraftforsyning.I all hovedsak er det det våre produkter og systemer er godt for, enkelt og greit. Mange av mine kolleger i norske ABB har holdt innlegg og/eller stått på utstillingen vår.

Foruten å være et tilbud til kunder er Automation & Power World også en viktig møteplass internt i selskapet. Her kan man effektivt treffe mange likesinnede på kort tid. Neste uke fortsetter Houston-moroa med Offshore Technology Conference, også her med mange fra norske ABB tilstede.

PS! Flere bilder i albumet i høyremenyen!

Peter


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar