mandag 4. november 2013

Trainee Alumni

Nobels Fredssenter


Steffen Waal prater om hva ABB gjør i dag
De første traineene startet i ABB sent på åttitallet, og siden da har nye kommet til hvert år. Traineegruppene er stor og flere hadde ytret interesse for en samling. Derfor fikk vi nye traineene i oppgave å arrangere denne samlingen, og torsdag 24. oktober var det duket for Trainee Alumni-samling på Nobels Fredssenter.

Det kom over 60 nåværende og tidligere traineer, og nesten alle traineekull var representert. Temaet for kvelden var «For et smartere Norge», og derfor inviterte vi Steffen Waal, administrerende direktør i ABB AS, Svein Knudsen og Håkon Opsund for å snakke om hva ABB gjør i dag med fokus på ”Power from shore” og ”Smart community”. Flere av de tidligere traineene jobber ikke lenger i ABB, og jeg tror og håper det var spennende for dem også å høre om dette.
 
Deretter fikk vi en presentasjon av Liv Astrid Sverdrup som er utsillingssjef for Nobels Fredssenter og en omvisning på Fredssenteret. Her fikk vi se utstillingene ”Hva spiser verden?”, ”Europa fra krig til fred” og ”Fredsprisen”.
 

Traineekull 2013
Etter omvisningen ble det servert tapas og man fikk anledning til å prate med tidligere traineekolleger og møte nye. Under middagen gikk praten løst, og stemningen var god. Kvelden ble så avsluttet på Amundsen bryggeri.
 

Det virket som om alle var fornøyde med kvelden. Det var spesielt gøy for oss traineene å få arrangere dette og treffe så mange tidligere traineer. Til slutt ønsker jeg å takke ledergruppen i ABB, Nobels Fredssenter og alle som deltok for en flott kveld!

Hilsen
Ajla

 


 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar