mandag 31. mars 2014

Spennende utfordring

Like før jul i fjor ble vi, Andreas Michelsen og Ajla Hadziomerovic, spurt om å være konferansierer på ABBs lederkonferanse. Informasjonsdirektøren kalte det en spennende utfordring, og uten å tenke oss om takket vi ja. Vi hadde jo nettopp fått en unik sjanse til å være med på en konferanse det vanligvis tar lang tid å bli invitert til. Oppgaven vår var å guide 160 av selskapets øverste ledere gjennom to dager med interessante foredrag. Dette er tredje gangen traineer får æren av å gjøre dette, og vi fikk raskt høre hvor stor suksess det hadde vært de siste årene. Det var derfor to spente traineer som ønsket velkommen til ABBs lederkonferanse på Sundvolden Hotell tirsdag 11.03. 

Marte intervjuer to spente traineer før første opptreden.
Etter en nervepirrende start ble vi varmere i trøya og kunne senke skuldrene, og vi innså at dette faktisk var en spennende utfordring. Ikke bare var det spennende, men vi fikk også lære mye om selskapet. Spesielt interessant var det å høre om innovasjon og forretningsmuligheter fremover, både når det gjelder hvor fort utviklingen går og hvor mye ABB driver med.

Vi benyttet anledningen til å fremme en innovativ idé for Flight Safety Manager i Norwegain :)
For å gi dere et innblikk i hvordan det var å være konferansier har Marte Lie, ABBs videojournalist, laget en kort filmsnutt fra konferansen:



Vi gleder oss til flere spennende utfordringer i ABB! :)

Hilsen Andreas og Ajla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar